top of page

Referencer

Kære Dorthe

Dit slogan er " Tid til forandring", og jeg må så sandelig sige, at du har forandret mit liv.

Min forhistorie er en opvækst med svigt og alkoholmisbrug. Det skader et barn, og hele livet har uro og bekymring været min følgesvend. På min egen måde lærte jeg at takle, og leve med mine dæmoner.

Jeg har været din kunde i mange år, og du har kureret min frosne skulder, mit hold i ryggen og andre småting, så jeg var helt rolig ved, at prøve Zoneterapi for at få has på min kedelige følgesvend.

Første behandling var grænseoverskridende, og først efter lang tid "gav jeg slip" og slappede af. Jeg kørte hjem med en vidunderlig lethed i kroppen, og jeg kan huske , at jeg tænkte " Okay...sådan kan man også ha det " .

Regningen kom samme aften : Jeg havde ondt i venstre side af kroppen, og ikke mindst blev der spillet på min indre violinstreng, som var spændt til det yderste.Dagen efter var også en møgdag, men samme nat kom forløsningen . Som ved et trylleslag forsvandt alt det grimme, tankerne blev lette, og jeg havde et overskud jeg ikke kan mindes at ha haft før.

Problemer i hverdagen slog mig ikke længere ud, og jeg oplevede en indre ro, som var forløsende. Efter nogle dage udjævnende tingene sig igen, men på intet tidspunkt, blev det som før. Nu havde jeg kontrollen. !

I dag har jeg fået min fjerde behandling hos dig, og jeg føler mig som et nyt menneske. Det er det mærkeligste jeg har oplevet, og jeg tænker, om jeg mon snart vågner ! Tænk, at lidt fodnusseri kan gøre så meget - men det GØR det. Nu ved jeg godt, at jeg er priviligeret, at få så stort udbytte at Zoneterapi,men det kan kun anbefales.

Tak Dorthe !


Den nyfødte.

Brev fra Henning

Kære Dorthe

Jeg er stadig ikke kommet mig helt over dagens rigtig gode oplevelse hos dig. J Siden min deltagelse i cykelløbet La Marmotte i de franske Alper, har jeg haft smerter i mit højre baglår, og har som følge deraf måtte droppe min ugentlige løbetur sammen med vennerne. I samme periode har jeg konsulteret kiropraktorer, fysioterapeuter og massører som alle har gjort hvad de kunne for at hjælpe mig af med smerterne. Det har jeg nu brugt 4 måneder og en masse penge på, - men uden at få det store udbytte.

Under en hyggelige kop kaffe sammen med en kollega sidder vi og taler om hinandens planer for 2012 og vores ”sportsskavanker” og om den ”kloge” mand, som løste hans problemer vha. akupunktur. At manden havde haft ansvaret for at holde gang i Bjarne Riis´s ryttere under Tour de France skærpede da min interesse for at kunne få lov at ”prøve” ham.

Ja, -og til mit held viser det sig så, at du er ”hans lærling” og at du tilsyneladende også behersker samme magi.

Dorthe jeg ved ikke hvad du har gjort ved mig. Jeg må bare sige, at hvad andre søde og rare kiropraktikere, massører med flere har brugt masser af min tid og penge på, - og vel og mærke uden at løse mit problem, - ja det løste du med dine ”magiske nåle” på en halv time. Det er fantastisk. I dag har jeg været til en timers hård spinning, og har det rigtig godt efterfølgende. Det er nyt. Jeg er stadig lidt øm, - men slet ikke noget i forhold til hvad det plejer at være.

I dag har jeg tilmeldt mig La Marmotte 2012. Løbet er 174 Km lang med mål på Alpe d´huez. Efter at have lært dig at kende er jeg ikke i tvivl om at jeg kommer meget lettere over både forårets træning og ikke mindst løbets strabadser.

endnu engang tusinde tak for hjælpen

Venlig hilsen

Henning

(Ps. Jeg forstår stadig ikke en ski.. af det hele :)

En vild oplevelse

"Jeg havde en vild oplevelse hos Dorthe, da jeg kom til hende med en fibersprængning i lægmusklen.... skulle egentlig ha rygmassage, men da Dorthe så hvordan jeg kom humpende ind til hende med elastikbind om læggen, spurgte hun om hun måtte prøve at sætte et par nåle i mig.... Ja det må du da gerne sagde jeg, vel vidende at jeg ikke rigtig troede på at det virkede... og da slet ikke da hun satte nålene i mine fingre!!! - jeg sad på kanten af briksen og så længe jeg sad ned og ikke støttede på benet, gjorde det ikke ondt. Efter nogle minutter -stadig med nålene i fingrene - bad Dorthe mig prøve at stå på gulvet, og da det ikke gjorde ondt, bad hun mig prøve at gå.... Det var SÅ surrealistisk! Jeg kunne støtte på benet og kunne faktisk gå uden at mærke smerte - fra det ene kvarter til det andet gjorde min fibersprængning ikke ondt mere. Fra nu af har jeg meget stor tro på akupunktur og dyb respekt for det som Dorthe kan med nåle!! :-)"


Rigtig god sommer!!


Hilsen Christina

bottom of page