top of page

Akupunktur er ikke bare akupunktur!

Der findes et stort antal af akupunktur systemer, metoder og teknikker.

Jeg er uddannet Master Akupunktør, som er en uddannelse hvor man benytter mange forskellige systemer. På den måde har man en stor "værktøjskasse" med mange muligheder for at behandle på forskellig måde, hvis det ene system ikke giver resultat, kan man benytte et andet.

Foruden at være Master Akupunktør, er jeg i gang med en uddannelse i Traditionel Kinesisk Medicin TCM, som jeg afslutter med eksamen i 2016

Jeg anvender følgende systemer:

  • Acunova
  • Aculine
  • Acu3
  • DNA
  • Balance metode
  • NPSO
  • Øreakupunktur
  • TCM (traditionel kinesisk medicin)

Sport er sundt og sjovt

Desværre sker det, at man får en skade, det er der heldigvis råd for.

Akupunktur er hurtigvirkende og effektiv behandling af sportsskader.

Forstuvning, fibersprængning, knæskader og skinnebensbetændelse er bare nogle af de mest almindelige skader, der rammer sportsfolk og motionister.

Uanset årsag kan man i de fleste tilfælde opnå effektive og hurtige resultater, så man hurtigt er tilbage på "banen".

Det er en fordel at få behandling hurtigst muligt, men ikke en forudsætning for godt resultat.

Smerter

Smerter er mange ting!

En af de meget hyppige er gigtsmerter. Med akupunktur kan man i de fleste tilfælde fjerne eller mindske smerten. Erfaringen siger at der skal være betydelig bedring i løbet af 4-5 behandlinger, hvis dette sker, er der god chance for, at man kan blive smertefri.

Man kan selvfølgelig have mange andre slags smerter, og i de fleste tilfælde vil man også kunne behandle for disse smerter med akupunktur.

WHO har laver en liste over sygdomme hvor akupunktur kan benyttes. Listen findes under Menuen Mere.

Øjenbehandling AMD ol.

Vi får ca. 84% af alle vores sanseindtryk gennem

øjnene, det betyder, at synssansen er langt den vigtigste af vore sanser.

Der findes over 10.000 forskellige øjensygdomme, heldigvis kan øjenlægerne hjælpe mange patienter. Der er dog én øjensygdom, hvor lægerne kun kan hjælpe få. Sygdommen kaldes AMD, Aldersbetinget Makula Degeneration.

Ca. 12% af alle mennesker over 60 år og ca. 28% over 74 år, lider af AMD i større eller mindre grad.

Med Acunava akupunktur kan man hjælpe en stor del af disse mennesker til bedre syn, ligeledes kan andre øjensygdomme behandles, ofte med godt resultat.

Ordblindhed

Ordblindhed og koncentrationsbesvær er store handicap, der gør det vanskeligt at klare sig i samfundet og gennemføre en uddannelse, hvilket ofte fører til lavt selvværd.

De autoriserede behandlingsmetoder for disse vanskeligheder giver sjældent tilfredsstillende resultat, men alternativ behandling med akupunktur kan ofte føre til bedring.

Behandlingsforløbet består af 6 behandlinger over 2 uger og derefter 1 behandling om måneden i 1 år. Der indledes med en gratis og uforpligtende energitest.

Målgruppen støre børn og voksne.

bottom of page